Hieronder kunt u de foto aanklikken en een intervieuw lezen over het eversambos.

eversambos infobord infobord eversambos

Uit: De Bron, jaargang18, nummer 71, herfst, blz. 14-17. 

De Bron is het tijdschrift voor natuur en milieu in de regio van IJzer tot Leie en wordt uitgegeven door De Bron vzw. De Bron vzw is een regionale natuurvereniging waarvan het werkingsgebied de volgende gemeenten omvat: Diksmuide, Houthulst, Langemark-Poelkapelle, Zonnebeke, Wervik, Mesen, Komen-Waasten, Heuvelland, Ieper, Poperinge, Vleteren, Lo-Reninge en Alveringem. Kortom het werkingsgebied situeert zich tussen IJzer en Leie.

De Bron vzw overkoepelt volgende deelverenigingen in de regio: Natuurpunt (NP) afdeling Westland, NP IJzervallei, NP Gewerveld, NP Poperinge-Vleteren, JNM Westland en JNM Westkust, Stichting Marguerite Yourcenar, VELT Westland en VELT IJzervallei. Daarnaast zijn er nog tal van werkgroepen actief: insectenwerkgroep, plantenwerkgroep, zoogdierenwerkgroep, enz…

Via het seizoensgebonden tijdschrift wordt u op de hoogte gehouden van alles wat reilt en zeilt betreffende de natuur in uw buurt.

Ook biedt het een volledig overzicht van activiteiten die georganiseerd worden: geleide wandelingen, natuuruitstappen, aanbod van cursussen.

Indien u De Bron wenst te ontvangen, dan volstaat het om € 8.50 te storten op rekeningnummer 068-2122666-42 van De Bron v.z.w. Dit echter geheel vrijblijvend.

Of neem eens een kijkje op www.debron.be